A méhviasz gyertya öröm a testnek és léleknek

méhviasz gyertya

Érdemes magunkat olyan használati tárgyakkal körülvenni, amelyek az egészségünkre is pozitív hatást gyakorolnak. A méhviasz gyertya a meleg színével, édeskés illatával nemcsak gyönyörű dísze egy otthonnak, irodának, hanem az egészséget védő eleme is. Egy méhviaszból készült gyertya ugyanis légfertőtlenítő, csíraölő, nyugtató hatással van az emberre, továbbá pedig pozitívan hat van a légzőszervekre is.

Az allergiás, asztmás tünetek enyhítésére egyenesen kiváló, így az érzékenyebb légzőszervekkel rendelkezők is nyugodtan tarthatnak ilyesmit a környezetükben. A beobee.hu webáruházban megtalálható teljesen természetes anyagú méhviasz gyertya pamut anyagú kanóccal készül, nem csöpög, kis füsttel ég és nem tartalmaz paraffint, káros mellékanyagokat, mint a hagyományos gyertyák.

A méhviasz gyertya ugyanakkor gazdaságos is, mivel a legmagasabb olvadásponttal rendelkezik. Csodálatos hangulatot teremt a környezetének, varázslatos fénye, mézes illata nyugtatóan hat testre és lélekre egyaránt. Ajándéknak is remek ötlet.