A klasszikus Cluedo társasjáték és más változatok

cluedo társasjáték

Ez a nyomozós játékok klasszikusa. A Cluedo társasjáték logikai és rejtélyes, ami generációk óta a családok kedvence. Célja, hogy megoldjuk Dr. Black meggyilkolását. Miközben javaslatokat teszünk a gyilkosság gyanúsítottjára, a fegyverre és a helyszínre vonatkozóan, kizárjuk a lehetőségeket és közelebb kerülünk az igazsághoz.

A Cluedo társasjáték egy intenzív ész- és stratégiai játék, amiben a játékosoknak a következtetésekből levont gondolkodásukat kell használniuk, hogy segítsenek megállapítani, melyik gyanúsított gyilkolta meg Dr. Blacket. Ezt a következő kérdések feltevésével dolgozzák ki: ki tette? Milyen fegyverrel? Melyik szobában? A Cluedo társasjáték franchise részeként számos mellékszál jelent meg, közöttük játékok, könyvek és egy film is, némelyikben extra karakterekkel és más játékmenettel.

A klasszikus Cluedo társasjáték franchise változatai között szerepel a Harry Potter, az Agymenők, a Star Wars, a Sherlock és a Family Guy. Ez a változatosság garantálja, hogy bárki fantasztikusan jól érezze magát játék közben.