A bébitaxi fejleszti a mozgást

bébitaxi
bébitaxi
Bébitaxi

Néha ellentmondásba kerülünk, amikor azon gondolkodunk, hogy melyik játék a legjobb a kisgyermekeknek. A valóságban, amikor a kicsik belépnek a mozgó szakaszba, a bébitaxi és a hasonló találmányok hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz. Kétségtelenül ezek a guruló csodák vezetik a vásárlási listát, mivel, amikor a gyerekek rájönnek a saját képességeikre, a felfedezés, a futás és a játék olyan szükségletté válik, amit nekik kell végrehajtaniuk. Mi, felnőttek segíthetünk, ha olyan játékokat biztosítunk, amelyek támogatják őket ezekben a gazdagító élményekben. A bébitaxik nemcsak a tér felfedezésében segítenek, hanem olyan cselekvéseket is megtapasztalnak velük, mint a gurulás és a közlekedés.

A járgányoknak van egy része, amin a gyermek ülhet, egy kormány, ami irányt ad és kerekek, amelyekkel mozoghat. A kerekek szélesek, a gyermek biztonsága és az esések elkerülése érdekében. A bébitaxik nagyon biztonságos játékok, ezért erősen ajánlottak, miközben a csemeték nagyon jól érzik magukat és gyorsan megtanulnak velük bánni. Azok, akik most kezdenek járni, használhatják támogatásként, hogy fokozatosan megszerezzék azt a függetlenséget, amire igazából vágynak.

Biztos kell a baba overál a picinek?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyire van szükség a meleg ruhákra a játékhoz? Az a legjobb, ha nincs sem hideg, sem meleg, bár a téli hónapokban a baba overál fog igazán segíteni. Igaz, hogy az újszülötteknek melegre van szükségük, azonban sosem szabad túlzásba esni. Születéskor a csecsemők nem képesek megfelelően szabályozni a testhőmérsékletüket, ezért különösen a hidegebb hónapokban kell a bébi overál, nehogy megfázzanak.

Ez nem jelenti azt, hogy olyan melegen kell őket bebugyolálnunk, hogy ne izzadjanak. Bármilyen meglepőnek is tűnik, a túl sok meleg ugyanolyan káros lehet, mint maga a hideg. Amikor a gyerkőc már a taxival rója az utakat, még akkor is szükség lehet a baba overálra, bár mindig a megfelelő méretre. A baba overál felületén a lányok és a fiúk is megtalálják a kedvenc mesefigurájukat.