Xiaomi Redmi 7 tok egyedi kivitelben

Egyedi telefontokok
Egyedi telefontokok
Egyedi telefontokok

Elég szívszaggató érzés félve felemelni a telefont a földről, amikor az egy jó nagyot pattant a járdán. Akkor általában mindenkinek az megy át a fején, hogy nem érdeklik a karcok, csak a képernyő ne legyen betörve. De az szinte tuti betörik, hogyha egy üvegfólia nincs rá felhelyezve. A Xiaomi Redmi 7 tok változatai között olyan is akad, ami 360 fokos védelmet biztosít a készüléknek.

A flip Xiaomi Redmi 7 tok csukott állapotban szintén védi a telefon képernyőjét. Az átlátszó szilikon tokok elegáns, letisztult megjelenést biztosítanak a készüléknek és védik a kisebb ütődésektől, karcoktól.

Továbbá, akadnak olyan modellek is, amelyek a praktikus megoldások kedvelőinek lettek tervezve. Ilyenek például a Xiaomi Redmi 7 tok azon változatai, amelyek egy kipattintható kitámasztóval vannak ellátva.

Így nem kell a kezünkben fognunk a telefont videó-hívás vagy nézés közben. Egyszerűen csak letesszük az asztalra és a Xiaomi Redmi 7 tok a megfelelő szögben fogja tartani a telefont. A Smartdiszkont hatalmas kínálatában mindenki rábukkanhat a tökéletes típusra.