Van-e BackScan ellenjavallat?

Backscan
Backscan

Egy olyan gerincvizsgálatra van lehetőség XVI kerületi rendelőnkben, amely az országban jelenleg máshol nem elérhető. A gerinccsigolyák állapotáról készít háromdimenziós felvételt a BackScan diagnosztika.

A felvételek elvégzésének alsó korhatára 6 éves kor. A hagyományos röntgenhez képest óriási előny, hogy a vizsgálat semmilyen sugárzással nem jár. Ez lehetővé teszi, hogy minden egészségkárosító hatás nélkül, szükség szerint akár gyakrabban is elvégezhető legyen a gerinc állapotának felmérése.

Ennek köszönhetően az orvosok és gyógytornászok is nyomon tudják követni a változásokat. A fájdalommentes BackScan vizsgálatra egy előre egyeztetett időpontban kerül sor és viszonylag gyorsan elkészül. A végeredmény PDF formátumban kinyomtatható.

Pácienseink BackScan vizsgálati eredményei elmentésre kerülnek, így nálunk egy következő vizsgálat alkalmával is visszanézhetők. A gerincről terhelés közben is készülhet felvétel, amire gyakran lenne szükség, de eddig nem volt rá lehetősége. A vizsgálat jelenleg bevezető áron vehető igénybe.