Pénzt takarít meg a termosztát

Radiátorszelep vezérlő
Radiátorszelep vezérlő

Weboldalunkon bemutató videókat is elhelyeztünk, hiszen mi is tudjuk, hogy a képek alapján sok minden egyszerűbben megérthető. Emellett több mindent el tudunk mondani, mint a hosszú leírásokkal. Az általunk forgalmazott termosztát legfontosabb ismertetőjele, hogy akár egy telefonos applikációról is távirányítható.

Tehát a lakásban a kívánt hőmérséklet beállítható akkor is, ha senki sincs otthon. Vásárlóink legtöbbje ezért is kedveli ezeket a modelleket, hiszen nem kevés fűtési megtakarítás érhető el azáltal, hogy a nap folyamán, amikor a lakás üres, csak egy alaphőmérsékletet kell tartani.

Viszont egy beállítással a kívánt időben a termosztát melegebb hőmérsékletre állítható. Ezzel a módszerrel nem kevés megtakarítás érhető el, hiszen napi szinten több órán át alacsonyabb hőfokot lehet tartani a lakásban.

Tehát egy egyszeri befektetéssel olyan rendszer állítható fel, amely azután évekig működik. A termosztát a fűtésszabályozás egyik eleme csak, de munkatársaink segítenek összeállítani a rendszer többi elemét is.