Válasszunk a legjobb baba ajándékok közül

baba ajándékok

Ma nem titok, hogy egyre több pár vállal babát, ami azt jelenti, hogy sok zsúrba kell majd elmennünk. Az első és legfontosabb mindig a kismama partija lesz, ahol a baba ajándékok kötelező jellegűnek számítanak. Nem érdemes kibújni a kötelességünk alól, mert akkor lesz mindenki boldog, ha jó ajándékot viszünk, ami egy kicsit személyes töltetű is lehet. Sokan úgy oldják meg ezt a feladatot, hogy bemennek az első boltba és megveszik azokat a rugdalózókat és cumikat, amiket leárazva találnak, ez azonban nem számít túlságosan eredeti ötletnek.

Az internetnek hála, baba ajándékok százai közül válogathatunk, ahol szebbnél-szebbeket tudunk találni. Nem számít, hogy direkt fiús vagy lányos ruhákat keresünk, akkor is találunk jó ötletet, ha nem mondják el a pici nemét, mivel a fehér színnel nehéz mellélőni. Kedvünkre válogathatunk a különböző szettek között és akár a baba ajándékok mellé becsempészhetünk valamit az anyukának is. Egy kis nevetés sohasem árt ezeken a bulikon, kivéve akkor, ha a pici már megszületett és éppen egy szülinapra készülünk.

A gyerek tricikli a szabadba hív

Ha a kicsi már nemcsak kúszik, hanem szépen gyalogol, akkor a gyerek tricikli szokott a kedvenc lenni. Ez a háromkerekű jármű rengeteg lehetőséget tartogat, amit szó szerint imádni szoktak a lurkók. Sajnos, ma egyre többet vagyunk a képernyő előtt és nagyon nehezen jutunk ki a szabadba, ami megnehezíti az ajándékozás pillanatát. Ahelyett, hogy egy játék számítógépet vagy egy első telefont megvennénk, érdemes olyan dolgokat keresni, ami a szabadtéri mozgásra ösztönzi a picit.

A gyerek tricikli egyet jelent a száguldással és a játékkal, ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy nem fog benne oldalra dőlni, hiszen a 3 kerék gondoskodik a gyerkőc egyensúlyáról. Ezek a járgányok többféle méretben és korosztálynak készülnek. Válasszuk azt, amelyik a legjobban illik az ajándékozottnak! A gyerek tricikli a szülőknek is segíteni fog abban, hogy a család legkisebb tagja nagyobb lelkesedéssel vesse bele magát a kinti életbe és elszakadjon a tévétől.