A megjelenés koronája az ékszer

ékszer

Megjelenésünket nemcsak az öltözék, de a kiegészítők is nagyban befolyásolják vagy éppen azok hiánya. Egy ékszer, legyen az nyakba akasztható, csuklóra köthető vagy ujjra húzható, sokat dobhat a kinézetünkön. A mai hatalmas kínálatnak, tervezők kimagasló számának hála, bármelyik stílus kedvelője megtalálja a számára kedves ékszert. A termékpaletta nagyon széles spektrumon mozog.

A letisztult, visszafogott formáktól és méretektől kezdve, az egészen extrém, feltűnő darabokig jelen vannak a nyakláncok, fülbevalók, karkötők a kirakatban. Magunkra ölthetünk ékszereket az elegancia jegyében, de sportos szettjeinkhez szintén találunk kiegészítőket.

Ékszert nemcsak a csinosabb megjelenésért vagy a hétköznapok színesebbé tételéhez használhatunk, mert gyakori, hogy mint jelképet hordjuk. Ilyen például az eljegyzési gyűrű, ami amellett, hogy megkoronázza a női kezet, jelképezi a hölgy adott férfihoz tartozását. Vannak, akik babonából vagy talizmánként hordanak kiegészítőket, például szerencsegyűrűt. A stílusos, divatos kiegészítő a megjelenés éke.