Trotec TTK 50 E alacsony zajszinttel

Trotec TTK 50 E
Trotec TTK 50 E
Trotec TTK 50 E

Mobil, praktikus, elegáns és meglehetősen csendes. Csak kapcsolja be és a szobák mindig szárazak lesznek! A Trotec TTK 50 E kompakt besorolású készüléknek számít a párátlanítók között. Ezt a modellt különféle igényekhez tervezték.

Így, amikor szükség van a nappali szárazon tartására, az értéktárgyak, a ritkaságok, az archívumok, a gyűjtemények vagy más tárolt áruk korrózió elleni védelmére, a Trotec TTK 50 E páramentesítőre bárki nyugodtan számíthat. A készülék működése közben a beltéri mikroklíma jelentősen javul. A mobilitásának és a méretének köszönhetően, ez az eszköz nemcsak a lakóhelyiségekben, hanem a különböző létesítményekben is felhasználható.

Például víztelenítésre a boros pincékben, a kamrákban, a mosodákban, a laboratóriumokban vagy a műhelyekben. Külső kondenzátum elvezető csatlakoztatása esetén ezek a légszárítók felügyelet nélkül is hosszú ideig ideálisak a száraz körülmények biztosításához. A Trotec TTK 50 E háztartási párátlanító előnyeként megemlíthető, hogy nem igényel telepítést és modern formatervezést kapott.