Történjen időben a Hankook W442 abroncs csere!

Hankook W442
Hankook W442

Olykor csak akkor jut eszünkbe, hogy beköszöntött a tél, amikor már lehullott az első hó és jégkásásak az utak. Ilyenkor csak reménykedhetünk, hogy Hankook W442 téli gumi van felszerelve. Amennyiben elmaradt a nyári szerelék cseréje, azt könnyen észre fogjuk venni, hiszen nem éppen úgy fog menni a kocsi, ahogyan azt szeretnénk.

A hideg útburkolat nagyon trükkös tud lenni, amit jobb nem tesztelgetni. A tapasztalt sofőrök jól tudják, mikor elengedhetetlen a gumi cseréje. Nemcsak azon van a hangsúly, hogy a Hankook W442 termék megvásárlásra kerüljön, mert az csupán az egyik része a feladatnak. Ott van még a felhelyezés, amit kifejezetten erre alkalmas műhelyekben végezhetnek el.

Nem kizárt azonban, hogy annyian jelentkeznek a cserére, hogy heteket kell várni, amíg sorra kerülünk. Lehet, hogy kicsit kapkodásnak tűnhet, de ha szezon előtt pár héttel felkerül a Hankook W442 abroncs, akkor nem kevés fejtöréstől kímélhetjük meg magunkat. Használjuk ki a lehetőséget és gondolkodjunk előre, mert a saját dogunkat könnyítjük meg ezzel!