Többször is felhasználható a burkolatszintező ék

burkolatszintező ék
burkolatszintező ék
Burkolatszintező ék

A valóban kiváló hidegburkoló munkák elvégzéséhez mindenképpen szükség van olyan kivételes eszközökre, amelyek garantálni tudják a minőségi végeredményt. A TLS-PRO nagy ékes burkolatszintező ék egy kivételes rendszer alapvető eleme, ami jelentősen megkönnyíti a felületek megfelelő kialakítását. A www.burkolatszintezo.hu oldalon többféle kiszerelésben érhető el, de csomagonként 100 db ékkel kell számolni minden esetben.

A prémiumminőségű műanyagból készült elemek 25 alkalommal is felhasználhatóak. A burkolatszintező ék mellett, szükség lesz talpakra és egy speciális fogóra, amivel a beszorítás történik. A termékek alkalmazása nagyon egyszerű. A talp kerül be a csempe alá, aminek a felső fül részébe lesz behelyezve a burkolatszintező ék.

Csupán néhány mozdulat az egész és kész is a munka nehezebbik része. 24 óra elteltével, amint a ragasztó teljesen megkötött, egy erős mozdulattal, általában kalapács segítségével eltávolítható a burkolatszintező ék. Szigorúan csak merőlegesen érheti az ütés. Ezt követően pedig ismét munkára fogható az elem.