Többféle kivitelben kapható a gyümölcstea

gyümölcstea
gyümölcstea
Gyümölcstea

Egy nehéz nap után vagy a sok teendő előtt érdemes kicsit lazítani, ezt a tevékenységet pedig egy finom itallal érdemes megkoronázni. A gyümölcstea rendszeres fogyasztása több szempontból lehet hasznos. Először is nagyon magas az élvezeti értéke, hiszen kellemes ízharmóniával rendelkezik, továbbá pedig gyakran van pozitív hatása a megfáradt szervezetre nézve.

Ez lehet élénkítő vagy pihentető, annak függvényébe, hogy milyen gyümölcstea az, amit aktuálisan kortyolgatunk. Az elkészítés egyáltalán nem nagy ördöngösség, mert csak forró vízre van hozzá szükség. Mérjük ki a megfelelő mennyiséget a készítményből, majd pedig forrázzuk le pár deciliter vízzel! Ezt követően elég néhány perc és máris fogyasztható.

A gyümölcstea természetes aromája nagyon megkapó, de amennyiben ezt nem tartjuk elégnek, még némi cukorral vagy mézzel édesíthetjük. Már belegondolni is jó abba, ahogy gőzölög előttünk a csésze forró gyümölcstea és szép lassan elfogyasztjuk, ezzel erőt merítve az akadályok leküzdéséhez. Próbáljunk ki minél többféle gyümölcsteát és élvezzük az egyedi aromákat!