Több módon viselhető alkalmi overál

alkalmi overál
alkalmi overál
Alkalmi overál

Divat ide vagy oda, a kényelmes ruhadarabokat, mint például az overálokat, mindig előnyben részesítjük! A hölgyek ruhatárából nem hiányozhat az alkalmi overál, mert számos olyan alkalom van, amikor hordhatja ezt. Ha éppen venni szeretne egy ilyen csinos ruhadarabot, látogassa meg bátran az ekollekcio.hu webáruházat, ahol hosszú és rövid alkalmi overál egyaránt van a kínálatban!

Többszínű modellek közül választhatja ki azt, ami a legjobban tetszik és az árak miatt sem kell aggódnia. Nem kerülnek túl sokba ezek a darabok és olyan is szerepel közöttük, amire árleszállítás vonatkozik. Nagyon csinos a fodros vállú alkalmi overál, ami kellemes, puha anyagból készült, gumis derékkal és zsebekkel is el van látva.

A gumis nyakrésze vállra húzható, de viselhető a karok alatt pánt nélküli fazonként. Vidám, színes darab, ami jól kombinálható a sok színének köszönhetően. Persze, ez csak egy a sok alkalmi overál közül, amivel a webáruház várja a vásárlóit. Nézze meg az összest és csak utána válassza ki az ideális darabot!