Ön tisztában van a lúgos víz hatásával?

Lúgos víz hatása

A mozgás és a rostokban, vitaminokban, fehérjében gazdag táplálkozás még senkinek sem okozott egészségügyi panaszokat. Ehhez az életvitelhez a lúgos víz hatása is hozzájárul, ami egyértelműen a szervezett lúgosságában működik közre. Ez utóbbi a savas belső rendszerrel ellentétben, a hosszú, épséggel teli életet garantálja.

A savasság daganatokat, csontritkulást, magas vérnyomást, cukorbetegséget és fogszuvasodást idéz elő, ezeknek a betegségeknek a kialakulásához pedig hozzájárul még a magas szénhidrátbevitel, zsírós táplálék, rendszertelen élet, mozgáshiány és stresszes mindennapok .

Evidens, hogy ezeket mindenki igyekszik elkerülni, így az első tényező, ami az új, egészséges életet meg fogja határozni, az nem más, mint a lúgos víz hatása. Erről tudni kell, hogy nem csupán a szervezet oxidációjának megakadályozásáért felel, hanem leköti a különféle kártékony vírusokat és baktériumokat, sőt, a penészgombákat is. A lúgos víz hatása akkor a leghatékonyabb, ha a napi mennyiség meghaladja a minimum 2 litert.