Tények és tévhitek a microblading szálas szemöldök tetoválásról

Aki érdeklődik a tartós smink iránt, valószínűleg már sokszor olvasott ebben a témában. Ha valaki most találkozik először a microblading szálas szemöldök tetoválás technikával, akkor sok kérdése lesz ezzel kapcsolatban. A weboldalon igyekszünk válaszolni a legégetőbb kérdésekre a tartós sminkeléssel kapcsolatban, hogy eloszlassuk minden kétséget. A microblading szálas szemöldök tetoválásnak nincs kor- vagy bőrtípusbéli korlátozása.

Ez a technika sokoldalú és minden arcon gyönyörűen mutat, függetlenül annak formájától és típusától. Fontos megjegyezni, hogy a természetes szálak megmaradnak az eljárás során és nem fognak kihullani a tartós smink viselése alatt, mivel a tű nem érinti a szőrtüszőket. A tetováláshoz kémiai alapú festéket használunk, ami idővel távozik a szervezetből. Emiatt az eljárás hatása évekig tart. A speciális tartós smink pigmentek könnyű textúrájúak, természetes alapanyagúak és könnyen felszívódnak.

Szemceruza helyett felső szemhéj tetoválás

A szemceruzával megrajzolt vonal az egyik legnépszerűbb smink, hiszen bármilyen stílushoz illik, legyen a hétköznapi vagy estélyi. Minden nő, aki szereti ezzel a sminkkel hangsúlyozni a szemét, tudja milyen nehéz lehet egyenes vonalakat húzni mindkét szemre. Emiatt a nap folyamán többször is a tükörbe kell néznünk, korrigálniuk kell és aggódniuk, hogy a smink nem folyt-e meg vagy nem törlődött le. A felső szemhéj tetoválás kiküszöböli a makeup ellenőrzésének állandó szükségességét.

Remek alternatíva azoknak, akik szeretik a szemceruzát. Technikai szempontból és az eljárás kivitelezésének módját tekintve a felső szemhéj tetoválás a pigment befecskendezésének szabványos módja a bőr felső rétegeibe. A fekete pigment hagyományos színnek számít, mivel jobban látható és tovább tart, de az árnyalatok a sötétbarnától a világos és telített színekig bármilyenek lehetnek. A felső szemhéj tetoválás alakja is különböző hosszúságú és szélességű lehet. Kiválasztása nemcsak a vendég preferenciáin, hanem a mester tapasztalatain is alapul.