Szuper gyors telefon töltő

telefon töltő
telefon töltő
Telefon töltő

A telefon kétségtelenül alap elektronikai cikknek számít, hiszen jelentős szerepe van a mindennapokban. A telefon töltő pedig ugyanolyan fontos, hiszen a kettő együtt jár. A mobilok olyan változásokon estek át az utóbbi évtizedben, hogy a 10, 15 éves elődjeik igazi őskövületeknek számítanak a mai okos változatok mellett. A mobil igazi multifunkciós eszköz, ami éppen ezért gyorsan lemerül.

A töltőknek tartaniuk kell ezzel a változással a lépést, de szerencsére ma már jelen vannak a piacon az ultragyors telefon töltő változatok. El tudta volna képzelni pár évvel ezelőtt, hogy a 3 órás töltés akár 35 percre redukálódik? A BlitzWolf márka termékeivel ez manapság igen is lehetséges.

A blitzwolf.shop internetes bolt a márka többféle modelljét forgalmazza, ezért jelen van a több portos, adatkábellel ellátott, szivargyújtóba dugható telefon töltő, ezek közül pedig mind a villámgyors töltést szolgálja. Mindegyik könnyű, kompakt, könnyen szállítható, első védő mechanizmusa véd a túlfeszültségtől, túlmelegedéstől és rövidzárlattól.