Szlovák magyar szótár könnyű keresési funkcióval

szlovák magyar szótár
szlovák magyar szótár
Szlovák magyar szótár

Nemcsak a nemzetközi nyelveket érdemes tanulni. Igen hasznos ismerkedni a szomszédos országok nyelveivel is. A szlovák magyar szótár remek kiegészítője lehet annak, hogy közelebbről megismerjük az egyik szomszédos országunk nyelvét. A szlovák a Szlovák Köztársaság hivatalos nyelve.

Ennek ismerete többé-kevésbé segít megérteni főleg a cseh, de a lengyel és más szomszédos szláv nyelveket is. Hogy valaki minél gyorsabban képes legyen megérteni és kommunikációs szinten használni, ahhoz önmagában nem elegendő a szlovák magyar szótár, azonban nagyon sokat lendít a tanulási folyamaton.

A DictZone online szótár 23 525 jelentéspárral, kifejezéssel és példamondattal törekszik arra, hogy a felhasználók könnyebben boldoguljanak a szlovák nyelv rejtelmeivel. A szlovák magyar szótár mindössze egy kereséssel elérhető az interneten, teljesen ingyenes és mindig a felhasználók rendelkezésére áll. A szlovákról magyarra fordításhoz csupán be kell írni a szöveget a felső szerkesztési keresőbe és „enter”-t nyomni.