Kiváló védelmet garantál a tetőtéri ablak szúnyogháló

tetőtéri ablak szúnyogháló
tetőtéri ablak szúnyogháló
Tetőtéri ablak szúnyogháló

A tavaszi hónapok sok kellemes élményt kínálnak. Ugyanakkor érdemes felkészülni arra, hogy a jó idő megérkezésével együtt, a természet elkezd éledezni. Ez a fák rügybe, illetve levélbe borulásán túl azt is jelenti, hogy a különféle rovarok szárnyra kelnek. Ilyenkor kulcsfontosságúvá válik a tetőtéri ablak szúnyogháló. A lakásban nincs helye semmilyen vérszívónak, ezért meg kell tenni mindent azért, hogy ezen élőlények kint maradjanak.

Az alumínium vagy műanyag vázzal rendelkező tetőtéri ablak szúnyogháló a fal síkjára szerelhető fel, így mindenféle nyílászáróval kompatibilis. Egyszerű, de annál hatásosabb megoldást kínál. A felszerelése könnyű. Kézzel működtethető, az automatizálására nincs lehetőség.

Ez ugyanakkor semmit sem von le az előnyiből, hiszen csak néhány mozdulat és máris leengedhető, valamit felhúzható. A tetőtéri ablak szúnyogháló üvegszál erősítéssel rendelkezik. A kilátást nem akadályozza, ellenben a szúnyogok bejutásának esélyét maximálisan meggátolja. Ha szeretjük a friss levegőt és ezért sokat szellőztetünk, akkor ez a befektetés nem maradhat el!