Színes és kreatív randi programok

Randi programok

A társkeresés folyamatában további lépés az, hogy a választottunkkal személyesen is találkozzunk és egy közös programon vegyünk részt kettesben. Ekkor tudjuk igazán megismerni a másik felet és megtudni, valóban az elvárásainknak megfelelő-e. A randi programok sokfélesége közül választhatunk, annak megfelelően, milyen érdeklődésű a leendő párunk.

Van, akit a sport hoz lázba, mások műkedvelők vagy a zene iránt érdeklődnek. Az első randi alkalmával érdemes olyan helyet vagy programot választani, ahol nyugodtan lehet beszélgetni és nem zavarja senki az ismerkedést. A helyszín kiválasztásába az is beleszólhat, hogy milyen évszakot írunk éppen.

Télen kicsit kevesebb a választási lehetőség, legalábbis ami a szabadtéri programokat illeti. Bár ennek is megvan a sajátos hangulata, hogyha a téli hidegben beszélgetnek a társkereső felek. Ha pedig a randi programok jól sültek el, tervezhetjük a folytatást és a többi alkalommal még különlegesebb helyre szervezhetjük meg, hogy elkerüljük a kínos jeleneteket a továbbiakban is.