Sok különféle alufelni áll az érdeklődők rendelkezésére

alufelni

A korszerű alufelnivel ellátott gépjárművek üzemanyagfogyasztása optimalizált szinten van, akárcsak a fékezés és gyorsulás mértéke. Számos nívós alufelni található az alu-felni.eu webáruházban, az országunkban jelen lévő bármelyik autótípusra. A webhely felülete felhasználóbarát, ezáltal kereshető külön-külön autómárkákra is. Ezen belül megjelennek az adott kocsitípussal kompatibilis modellek, különféle mutatós kivitelezésben és elfogadható áron. Az alapparaméterek ismeretében tévedhetetlenül kiválasztható a minden téren megfelelő darab.

Figyelembe kell venni a választás során egyéb mutatókat is. Bizonytalanság felmerülésekor sem kell elállni a vásárlástól, ugyanis a webshop munkatársai az oldalon megadott telefonszámon elérhetőek és szívesen szolgálnak hasznos tanáccsal. Az itt fellelhető alufelni termékcsalád mindegyik darabjának közös jellemzője az időtállóság, mivel kiválóan ellenállnak a külső behatásokkal szemben, az alapanyaguknak köszönhetően.

Korszerű RS4 felni hatalmas választékban

A hagyományosnak minősülő acél- vagy lemezfelnik mellett, egyre inkább nő az érdeklődés a könnyűfémből gyártott változatok iránt is. A modellnek megfelelő RS4 felni számos, korszerű kivitelezésű és minőségi darabja található meg webshopban, hiszen naprakész raktárkészlettel és igen elfogadható ár-érték minősítéssel rendelkezik. A kínálat folyamatosan újul, egyes RS4 felni modellek időnként kedvezményes áron is beszerezhetőek.

A megrendelt áru mindig szettben érkezik, 4 kerék lévén, természetesen a felnikből is 4 darabra van szükség, akárcsak a központosító gyűrűkből, a logóval ellátott kupakokból és a krómszelepekből is. A szett nem tartalmazza a rögzítéshez nélkülözhetetlen elemeket, így ezeket külön kell beszerezni. Az oldal felhasználóbarát, a tájékozódás megkönnyítése érdekében fotókat és pontos paramétereket is tartalmaz, amelyekből meg lehet tudni egy adott RS4 felni darab ET számát, furatszámát, a középfurat és az osztókör mértékét, akárcsak a szélességét és az átmérőjét is.