Snowboard szerviz utazás előtt

Snowboard szerviz

Sajnos, Magyarországon nem igazán lehet hódolni a snowboardozás szenvedélyének. A külföldre történő utazás előtt mindenképpen tanácsos a snowboard szerviz felkeresése. Így elkerülhető, hogy csak a pályán derüljenek ki a problémák.

Idegenben amúgy is sokkal nehezebb és drágább elvégeztetni a javítást. Nem szabad félvállról venni a karbantartást, különben balesetek történhetnek. Budapesten több kerületben is felkereshető a snowboard szerviz.

A szakemberekhez bátran lehet fordulni, ha probléma adódik az élvédő szettel, a csattal, a pánttal, a csúszásgátlóval vagy a kilépőpánttal. Így jelentősen megnövelhető a deszka élettartama. Nyugodt lelkiismerettel lehet elindulni a hegyekbe és nem kell annyira tartani a balesetektől sem.

A snowboard szerviz hétköznaponként 10 és 19 óra között, míg szombaton 9 és 14 óra között tart nyitva. Érdemes időpontot kérni, hogy biztosan sikerüljön a javíttatás. Lehetőleg időben gondolni kell erre, mert elképzelhető, hogy kell néhány nap vagy hét a munka elvégzésére.