Slime shakerrel saját kreációk

slime shaker

A slime a legtöbb szülőnek csak idegesítő trutyi, azonban a gyerekeknek ez mágikus gyúrnivaló, nyújtható anyag. Szőnyeg ide, bútor oda, a gyerkőcnek jár ez az új fajta játék! A slime shaker kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy ki-ki elkészítse a saját maga alkotta slime-ját. Ennél ugyanis csak egy jobb dolog van: mégpedig az, ha a gyermekek saját kezűleg alkothatnak egy teljesen új fajtát belőle.

A legmenőbb változathoz pedig csak egy pár dologra van szükség. A slime shaker ezeket mind tartalmazza, hiszen a szettben por, a csillámok és konfetti is van. Ezekhez csak egy kis vizet kell adni és máris kész a varázslat! Ha pedig meglepi figurák is kerülnek bele, akkor a végeredmény egészen biztosan elképesztő lesz.

A jatekotthon.hu webáruházban megtalálható slime shaker ráadásul teljesen biztonságos, hiszen az összetételében algaalapú természetes zselé van. A hosszú téli estéken ez több mint remek elfoglaltság, mindössze a szőnyegre, valamint a kisállat bundájára kell odafigyelni, nehogy baj történjen!