Rendkívül tartósak az azonnal terhelhető implantátumok

azonnal terhelhető implantátumok
azonnal terhelhető implantátumok
azonnal terhelhető implantátumok

A nemzetközileg elismert svájci implantációs rendszernek köszönhetően, manapság már bárki visszanyerheti az elveszített fogait. A hagyományos módszerrel szemben, az azonnal terhelhető implantátumok előnye, hogy cukorbetegeknél, dohányosoknál is alkalmazható, még a sorvadt állcsontok esetében is.

Az azonnal terhelhető implantátumok fő részét képezi az a titán csavar, ami az eredeti fog helyére, a fogcsatornába kerül.

Ezen rögzítik a koronát, ami színében és kialakításában teljesen megfelel egy eredeti fognak. Ránézésre meg sem lehet mondani, hogy ezek nem valódi fogak, hanem azonnal terhelhető implantátumok, amelyeknek nincs szükségük gyógyulási időre. Ennek köszönhetően, a páciens a beavatkozást követően bátran fogyaszthat bármilyen ételt, amit csak szeretne.

A varratok eltávolítására sincs szükség úgy, ahogyan az lenni szokott a hagyományos implantátumok esetében. Gyorsabb, eredményesebb és tartósabb módszernek számítanak az azonnal terhelhető implantátumok. Az eljárás kevesebb fájdalommal jár, a feltárás nélküli behelyezésnek köszönhetően.