Rendeljen online strandkendőt!

Armona strandkendő
Armona strandkendő

A nyárra való felkészülés nemcsak abból áll, hogy próbáljuk testünket minél jobb formába hozni. A strandra is be kell szerezni pár cuccot. A strandkendő és a naptej elengedhetetlen eszközök a felkészülésnél. A strandlepedők nagyon hasznosak, hiszen a medencéből való kiszállás után ezt terítjük magunkra.

Érdemes mindenképp a nagyobb mellett dönteni, mivel így rá is lehet feküdni és teljesen körbe éri a testet. Az Armona strandkendő mindegyike jó minőségű termék. A színes és mintás lepedők a nyárt tükrözik vissza. Meleg és vidám színekkel ötvözött termékek vásárolhatóak meg.

Az armona.hu oldalról megrendelt strandtörölközők alapméretei a 100×180 centiméter. Ezeknek a súlyuk 380 g négyzetméterenként. A strandkendő már megrendelhető 4300 Forintért is, de színesebb, szebb és drágább modellek is vásárolhatóak. Az Armona termékei mind magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, így ha csak magunkra terítjük, hamar megszáradunk. Érdemes ellátogatni az oldalra, hiszen igazán remek cikkek vásárolhatóak.