A rack szekrény főbb adottságai

Rack szekrény

Ha a szerverekről van szó, akkor érdemes a magas nívóra és a márkára adni. A szakértők ezzel tisztában vannak, és épp ezért veszik meg a Dell kínálta rack szekrény változatot, amelyik minden téren megfelel a követelményeknek.

Azonban hogy ez mennyire bizonyul hatékonynak, attól is függ, hogy mire használja azt a tulajdonos. Szerencsére, vannak olyan modellek, amelyek ilyen téren kicsit univerzálisabbnak tekinthetőek. A PowerEdge T130 torony kivitelű kiszolgáló ezek közé tartozik, amelyiknek főbb kedvező adottságai között említést érdemel a nagy teljesítmény, az egy darabos processzorfoglalat, a minitorony kivitel és az, hogy kialakítása révén képes a kis és otthoni irodák mindenféle igényét kielégíteni.

Sőt, ez a kis és közepes méretű cégeknél, ahol fontos az informatikai rész is, képes az adatokat könnyen összevonni és az alkalmazásokat hiba nélkül működtetni. Ez a rack szekrény több év elteltével is elképesztően megbízható marad, így fontos részévé válik az üzlet, vállalkozás fejlődősének.