Profi coax kábellel a kiváló hangminőségért

coax kábel
Bizony sokaknak ismerős érzés, amikor otthon hallgatják a kedvenc zenéjüket, hogy a hangból valami hiányzik. Persze a hozzá nem értők nem tudják megnevezni, hogy pontosan mi hibádzik, de így is érzik, hogy a hang minőségével valami nincs rendben. A legtöbbször a nem megfelelő audio vezeték megléte, vagy a coax kábel hiánya okozza a bajt.
Még akkor is felmerülhet ez a kellemetlenség, amikor amúgy a zenelejátszóval és a hangfalakkal minden rendben van, és azok audiofil szintűek. De hogy lehet az, hogy egy digitális audio kábel ennyire el tudja rontani a hangminőséget? Hiszen, ha belegondol az ember, akkor nem történik más ekkor, minthogy egyesek és nullák mennek át ezen.

Sajnos a digitális áramkörök is nagyon érzékenyek a jeltovábbítási hibákra, frekvenciákra és zavarokra. A magas minőségű és megbízható coax kábel segítségével persze a fent leírtak nem fognak gondot okozni. Sajnos a gyári, standard, fekete színű, madzagnak nevezhető eszközök nem válnak be.
Úgy kell ezeket elképzelni, mint azt a figyelmetlen, nem hozzáértő biztonsági őrt, aki bár eleget tesz a szerepének, az ártó szándékúakat is beengedi, mert azokat egyszerűen nem képes kiszúrni. A profi coax kábel pedig olyan, mint a egy magasan képzett, éber biztonsági őr, aki a megfelelő eszközökkel dolgozik, kizárva mindent, aminek nincs helye ott. Ezért is jó választás a minőségi coax kábel.

Elég régóta reális a HDMI kábel ár

A HDMI 2.0 vezetékkel mindenki a legjobban jár, hosszútávon is, amikor a 4K/HDR képi élményről van szó. A kacsa-audio.hu webshopban egyrészt alacsony a HDMI kábel ár, másrészt pedig csakis olyan termékek kaphatók, amik maximálisan kielégítik az igényeket. A felhozatalban beszerezhetők a KáCsa KCE-HH és KáCsa KCS-HH HDMI kábelek, amik természetesen high speed tanúsítvánnyal és 4K/UHD képmegjelenítéssel is rendelkeznek.
A HDMI kábel ár kielemzésekor nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak 5 méterig képesek ezen tulajdonságok biztosítására. Ha egy 6 vagy 8 méteres vezetékről van szó, akkor csak a Full HD felbontás garantálható. Még több információt találhat erről az ember a fent említett weboldalon.