A pozitív gondolatok minden napra való kiterjesztése segítséget nyújt

Pozitív gondolatok minden napra

Bár sokszor nagyon nehéznek, sőt, majdnem lehetetlennek tűnik a jóra való koncentrálás, mégis rengeteget segíthet a mindennapjainkon. Fontos, hogy koncentráljunk az élet szép oldalára. A pozitív gondolatok minden napra ki kell terjedjenek és egy idő után ez egyre egyszerűbb lesz, ha az ember odafigyel rá.

Ha valaki, hát Horváth Nikoletta tudja, miről beszél ezzel a témával kapcsolatban. Az egyik legritkább kórral diagnosztizált szombathelyi lány már megjárta a saját Kálváriáját. Sok-sok éve már, hogy látását teljesen elveszítette és annak is, hogy betegsége következtében mind a két veséje leállt.

Niki ennek ellenére képes volt nemcsak lábra állni, de minden erejét összeszedve elhatározta, hogy internetes naplóírásba kezd, amiben megosztja életének hullámvölgyeit. Igyekszik erőt adni azoknak is, akik hozzá hasonlóan az élet nehézségei miatt a kétségbeesés ösvényére tévedtek. A VakVagány blog, illetve Niki Öröm ABC című könyvének hívó szavai a kitartás, a motiváció és a pozitív gondolatok minden napra.