Pénzvisszatérítési rendszerek a Lyoness után

Pénzvisszatérítési rendszer

Bizonyára a Lyoness sokaknak ismerős lehet. Az alapját egy pénz-visszatérítési rendszer képezi, aminek bárki a részese lehet Gamecard formájában, amit a Konzolok Szervize kínál a törzsvásárlóinak. A nálunk vásárolt termékek árának az egy százaléka lassanként gyűlni fog, és az így megszerzett összeg a későbbiekben beválthatóvá válik.

Ez kifejezetten a nagy értékű termékeknél lesz hasznos. Például aki szeretne egy Xbox-ot, de még hiányzik pár ezer forint, akkor a Gamcardon összegyűlt összeg fedezheti ennek az árát.

Akár a videojátékokban, itt is gyűjtögethetünk XP pontokat. Ezeknek a pontoknak az összege termékcsoportonként változik. Például a használt kiegészítőért 1 pont jár, egy új esetében kettőt kapunk, ugyanígy a játékszoftverek esetében is.

Viszont egy új konzol már három XP ponttal visz közelebb a Silver Gamecard megszerzéséhez. Mit érne a tapasztalati pont szintlépés nélkül? Amint megkapjuk az ezüst fokozatot, máris 1,5 százalék fog a Gamecard profilunkhoz hozzáadódni. Ezzel az akcióval lehetőségünk nyílik a limitált termékek beszerzésére is.