Paróka az érdekes hajkoronáért

paróka

Több okból kifolyólag dönthetnek a hölgyek a póthaj viselése mellett, szerencsés esetben nem betegség miatt, hanem pusztán a megjelenésük tökéletesítése érdekében. Legyen akár hosszú, akár rövid a paróka, a lényeg az, hogy a hölgy stílusához, személyiségéhez passzoljon.

Ezzel a lehetőséggel a rövid hajjal rendelkező nők bárhol megjelenhetnek hosszú frizurával, szőkével, barnával, feketével egyaránt. Az ekszerem.hu webáruház kínálatában megtalálható rövid, hosszú szintetikus paróka mindenféle színben és árnyalatban. Kimondottan elegáns megjelenést biztosít a készleten lévő A&ONE fekete-ezüst Ombre színű póthaj, ami középhosszú. Eme paróka használatával könnyen divatos, nem hétköznapi hajkoronát varázsolhatunk, ha a monoton mindennapokba egy kis változatosságot szeretnénk csempészni.

De egy buliba is igen csinosan lehet megjelenni, ha ezt a vendéghajat helyezzük a fejünkre. A felhelyezése nagyon egyszerű, mindössze pár percet vesz igénybe. A szépség belülről fakad, de azért jó kicsit rásegíteni a paróka alkalmazásával.