Nem mindennapi női karkötő Önnek!

Női karkötő

A divatdiktátorok szerint, az elegáns megjelenéshez elengedhetetlen kellék a karóra és a karkötő. Ezért sokan előszeretettel választanak és viselnek szolid ékszereket az elegáns időmérők mellett.

A webáruházunkban kapható antiallergén női karkötő népszerű modelljei, kortól függetlenül mindenki tetszését elnyerik, ráadásul nemesacélból készülnek, nem rozsdásodnak. A Daniel Wellington márka már a karórák tekintetében is ismert és elismert gyártó, webáruházunk pedig hivatalos magyarországi forgalmazója a cég termékeinek. A női karkötő eredeti csomagolásban, magyar használati útmutatóval érkezik Önhöz. Mindegyik változat PVD bevonattal rendelkezik és különféle színekben kapható. Választhat például ezüst, arany vagy rosé árnyalatot, ami a nemesfém tisztaságát és értékét tökéletesen képes visszaadni.

A rozsdamentes női karkötő igencsak ellenálló, ezért alkalmas a mindennapos használatra. A Daniel Wellington karkötő 1 éves magyar és nemzetközi garanciával kerül ki a gyártósorról, amit mellesleg akciósan rendelhet meg honlapunkon keresztül.