Ne maradjon le a viaszos terítő beszerzéséről!

viaszos terítő
viaszos terítő
Viaszos terítő

Ha elege lett abból, hogy a hétköznapokon használt konyhai asztalterítő szinte mindennap pecsétes lesz és túl sokat kell ezért mosni, váltson! A viaszos terítő könnyen szabható és tartós termék, amit egyszerűen csak le kell mosni egy kis mosogatószerrel és szivacs segítségével, ha maszatossá válna.

A viaszos terítő népszerűsége több mint 60 éve töretlen, hiszen a retro minták és változatok mellett, folyamatosan készültek modernebb, mintásabb, fiatalosabb modellek is, nem beszélve a gazdag színválasztékról. Aki igazán exkluzív darabot keres, szintén talál megfelelőt, csak szét kell néznie a honlapunkon, a viaszos terítő kategóriában.

Ünnepi alkalmakra is tudunk ajánlani tematikus mintájú viaszos vásznakat, amit igény szerint méretre szabunk és ha kell, kerekre vagy oválisra vágunk. A viaszos terítő nemcsak a konyhai vagy ebédlői asztalon állja meg a helyét. A gyerekek íróasztalán is van helye, mivel elkerülheti vele azt, hogy az asztal tintás, festékes, filctollas nyomokat örököljön.

Aki kimondottan vászon anyagot keres vagy kész változatokat, azoknak is szolgálhatunk alternatívákkal. Rengeteg mutatós asztalterítő anyaggal tudjuk kiszolgálni a vásárlóinkat, amelyeket szintén méretre tudunk vágni, be tudunk szegni. Vannak nagyon kedves kockás, virágmintás és egyszínű konyhaabroszok a konyhába és elegáns, damaszt, dekorációs asztalterítő az ebédlőbe vagy különleges alkalmakra.

Forgalmazunk teflonos változatokat is, amiken megáll a folyadék, amennyiben felborulna egy pohár. Így rögtön le lehet törölni anélkül, hogy az egész abrosztól meg kellene válni az ebéd vagy a vacsora ideje alatt. Válogasson kedvére a könnyen vasalható asztalterítő anyagok között!

Kiegészítők esetén is számíthat ránk, asztal és anyag közé tehető csúszásgátlót is forgalmazunk, valamint olyan rögzítőket, amiket érdemes beszerezni a több gyermekes családokban. A kiegészítőkkel elkerülhetőek az apróbb balesetek, így senki nem fogja magára húzni az asztal tartalmát. Sok más anyagot is értékesítünk, ezek mellett se menjen el a böngészés során!