Mobil szekrény könnyű szerkezettel

mobil szekrény

Vannak olyan helyiségei a lakásnak, ahová nem feltétlenül vennénk drága, fából készült bútorokat. A mobil szekrény ideális a ruhák, cipők tárolására. A gardróbba például nem mindenki tenne szekrényeket vagy beépített polcokat, sokszor a költségek miatt.

A tároláshoz tökéletesen megfelel egy olcsóbb megoldás is, hiszen a lényeg az, hogy a ruhák ne legyenek szanaszét és ne porosodjanak. A padlásra, pincére és öltözőkbe is megfelelő szekrény fém, műanyag és textil anyagú, tehát rendkívül könnyű súlyú. A mobil szekrény nagyszerű megoldást jelent a szezonális ruhák tárolására, hogy azok ne foglaljanak helyet, míg ismét szükség lesz rájuk. A gyerekszobába is nagyon jó ötlet egy ilyen szekrényt tenni, hiszen a súlyának köszönhetően, biztonságos pakolható, ráadásul remekül mutat.

A mobil szekrény a hasznos-holmik.hu webáruházban kiváló áron elérhető, több színben is. Sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos változat, azonban az ára jóval barátságosabb és a tágas, praktikus kialakításának köszönhetően, legalább olyan jól pakolható.