Minőségi 16-os gyerek bicikl a legbátrabbaknak

Gyerekbicikli
Gyerekbicikli
Gyerekbicikli

Minden család életében elérkezik az a pillanat, amikor a legkisebbek megtanulnak kúszni, járni, végül pedig elengedik a játékmotorokat és valami nagyobbra lesz szükségük.

Nagyjából 3 éves kortól már ajánlott a 16-os gyerek bicikli beszerzése, amivel akár a hatodik születésnapjáig is önfeledten tekerhet. A minőségi kerékpár kiválasztása akár a picik életét is megmentheti, pont ezért érdemes olyan márkát kiválasztani, amire jó visszajelzéseket kaptak, esetleg a közeli barátaik már kipróbáltak és szeretettel ajánlanak.

Eleinte jól jöhet a pótkerék használata, hogy sem az egyenesben, sem a kanyarokban ne dőljenek fel, persze később lehet emelni a magasságán, végül pedig teljesen levehető. A lányok és a fiúk is kedvükre választhatnak színeket, mivel léteznek a szokásos fekete és fehér kerékpárok, de világoskékek, pirosak és zöldek is.

A kontrafékes modelleket a kismotorhoz szokottak is hamar megtanulják kezelni. A 16-os gyerek bicikli akár 30.000 Forintért is az Öné lehet. A jó minőségnek hála, akár több generációt is kiszolgál.