Minden kalandhoz illik a kabinbőrönd

kabinbőrönd
kabinbőrönd
Modern kabinbőrönd

A nyári vakációk többsége távolabbi úti célokat érint. Ehhez szinte majdnem elkerülhetetlen, hogy repülőre üljünk. Mindehhez pedig szorosan kapcsolódik a megfelelő kabinbőrönd kiválasztása is. Minden ilyen út különleges, hiszen nem mindennapi esemény a repülőtéren a becsekkolás és az ott lévő üzletek meglátogatása sem.

Ezek a kalandok mindig mély nyomot hagynak az egész családban. Kiváltképp a gyerkőcökben, hiszen nemcsak a körülmények egyedülállóak, de az ilyen utazásokat körülölelő izgatott várakozás is, például, amikor kiválaszthatják azt a kabinbőröndöt, amit majd a gépre vihetnek. Gondosan belepakolnak és számolják vissza a napokat a szinte nagybetűs ünnepként számon tartottig.

De nemcsak a kicsiknek rendkívüli esemény ez, hanem a szülőknek is. Minden évben ők is megérdemelik ezt a néhány hetes pihenést. Valljuk be, talán ők is pontosan ugyanúgy várják, hogy elinduljon a csapat. A kabinbőrönd beszerzését viszont nem kell halogatnia. Akár 24 óra után az Öné lehet, ha megrendeli a weboldalunkról, így már csak a csomagolás marad hátra.