Miben segíthet az alufelni webáruház?

BMW M3 felni
BMW M3 felni
BMW M3 felni

Vannak esetek, amikor a keréktárcsák és az abroncsok kapcsán nem szükséges mindent a megszokott elvárások szerint megoldani. Például, ha ugyanaz a gumi egy szélesebb BMW M3 felni típusra kerül, akkor a tulaj növelheti egy kicsit a tapadó képességet.

Sőt, ezzel élénkebbé lehet tenni a kormányzási élményt, ami már az első vezetésnél érződik is. Miért van ez? Ennek a legfőbb oka, hogy a szélesebb tárcsára jobban kifekszik az abroncs. Emiatt kevésbé deformálódik az oldalfala. Nyilván itt is, akárcsak sok más esetben, túlzásokba lehet esni.

Például Németországban a tuning nagy szerelmesei imádják a feszített gumis megoldást, és a lehető legszélesebb felnire teszik fel az általában igencsak peres gumit. Nyilván, aki főként az itthoni utakon vezet, annak nem érdemes ezt a BMW M3 felni módszert kipróbálnia. Miért nem válik be normál esetben ez?

Nos, emiatt sajnos nagyon sérülékennyé válik a tárcsa. Még egy padka sem kell ahhoz, hogy a perem megsérüljön, mert sokszor elég egy kis kavics és már be is következett a baj. Nyilvánvalóan, és ezzel a szakemberek is egyetértenek, hogy normális határokon belül, nem túlozva, nagyon hatékony lehet a széles felnire pattintott átlagos gumi.

A BMW M3 felni tekintetében, a nívós gumis műhelyekben meg tudják mondani, hogy milyen kombinációk lehetségesek. Még egy alufelni webáruház munkatársai is elmondhatják a klienseknek, hogy mik az opciók ekkor. Az esetek nagy többségében igen sok lehetőség áll rendelkezésre.

Azonban, bizonyos szabályokat betartva hamar kiderül, hogy csak négy méret engedélyezett. Például 6 colos felnire például 175 és 205 közötti gumikat lehet feltenni hivatalosan. De aki merészebb, az dönthet 165 és a 215 közötti abroncs mellett is.

Bizonyos fajták, gyártmányok között sokszor több mint 10 milliméter különbség van a futófelület szélességében. Az alufelni webáruház kollégái is tudják, hogy itt igazából nincs semmi kőbe vésve, de a biztonság mindig első helyen kell legyen. Egy igazán jó alufelni webáruház az Alu-Felni, ahol rengeteg termék közül lehet válogatni, ezért itt hamar rá lehet találni a tökéletes szettre..