Masszív törésállás a Ligaflex kulcscsont rögzítővel

Kulcscsont rögzítő
Kulcscsont rögzítő

Sajnos a sporttevékenységek, a rengeteg előny mellett, kellemetlenségekkel is járhatnak. Az egyik legfájdalmasabb sérülés a kulcscsont eltörése. Ez a törés lehet viszonylag enyhe, de súlyos is, viszont tudni kell, hogy mindkettő hatalmas tortúrával jár. Az utóbbi azonban műtéttel gyógyítható.

Ha az orvosok úgy gondolják, hogy nem annyira vészes, akkor az illetőnek a Ligaflex kulcscsont rögzítő a megoldás. Ez a szakgyógyászati eszköz segít a törésállásban, rögzít és általa elkerülhető a fájdalommal járó mozdulatok.

Az X formában kapcsolódó pántokat a háton kell rögzíteni, ehhez azonban nem kell nagy szaktudás, hiszen tépőzárral odaerősíthetőek. A Ligaflex kulcscsont rögzítő univerzális méretben kapható, kényelmes használata a pántokkal oldható meg.

Tisztántartása is roppant egyszerű, kimosható kézzel és mosógépben is, 30 Celsius fokon. A sportteljesítmények, esetleg a közlekedési balesetek során kialakult kulcscsont eltörésével járó szenvedéseket könnyebbé lehet tenni a Ligaflex kulcscsont rögzítővel.