A Kubából származó rum

Rum

Mi az oka annak, hogy olyan sokan vágynak Kubába? A különleges atmoszférán túl, nagyon vonzó a rum is. 40% körüli alkoholtartalommal rendelkezik, de ennél erősebb változatban is kapható az italneked.hu webáruházban.

Számtalan formája van, amelyek közül a barna és a fehér a legnépszerűbb. A fűszerezett változata azoknak kedvez, akik szeretik az egzotikusabb ízeket. A párlatai közé tartozik a cachaca, ami az internetes áruház kínálatában is szerepel. Fontos, hogy a megrendelése minőségi változatban történjen.

A világhálón többek között Dictador, Havana Club, Bacardi és Matusalem rum kapható. 0,7 vagy 1 literes változatban lehetséges a megvásárlás. Olcsóbb és drágább változatban egyaránt sor kerülhet a beszerzésre. Nem jelent problémát az sem, ha valaki elsősorban italkülönlegességekre vágyik. A rendelés díszdobozzal együtt kiváló ajándék.

A weboldalon fel van tüntetve, hogy körülbelül mennyi idő alatt történik a kézbesítés. Sokan a rum elfogyasztásakor rágyújtani egy jó szivarra, hiszen így sokkal könnyebben megidézhetik Kuba hangulatát.