Kompenzátorok különféle közegekbe

Kompenzátorok

A különféle csővezetékekben a nyomás és hő különbségek miatt, az egyes elemek kitágulhatnak, amit feltétlenül ki kell egyenlíteni a rendszerek megfelelő működése és az alkatrészek épségének megőrzése érdekében. Ezen feladatot a kompenzátorok látják el, amelyek a célnak megfelelően, különböző anyagokból készülnek és más-más hőfokon, illetve nyomáson alkalmazhatóak.

A Chetra kínálatában, az 1963 óta kompenzátorok fejlesztésével foglalkozó Frenzelit Werke GmbH vállalat termékei szerepelnek, amelyek között száraz és nedves gázokban, füstgázban, granulátumokban, porokban, folyadékokban és gőzökben használható verziók is megtalálhatóak.

Ha nem tudja, hogy pontosan melyik változat felel meg Önnek, illetve a közegnek, amelyikben felhasználná a kompenzátorok segítségét, akkor vegye fel a kapcsolatot a www.chetra.hu weboldal munkatársaival, akik készséggel állnak a rendelkezésére, minden kérdés megválaszolásában. Hozzáértésüknek hála, biztosan a megfelelő kompenzátorok kerülnek majd kiválasztásra, így nem lesz gondja rá a későbbiekben sem.