Kényelmes fogtisztítás ultrahanggal

fogtisztítás
fogtisztítás
Fogtisztítás

A tudomány fejlődésével folyamatosan jelennek meg olyan új technológiák, amelyekkel bátran élhetünk. A fogtisztítás tekintetében eddig a különféle kefék és speciális krémek alkalmazása volt a tetőpont. Ennek mostantól vége, hiszen megjelentek az elektromos, azon belül is az ultrahangos frekvenciával működő termékek.

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy nemcsak a saját rágóeszközeinknek a karbantartása lehet a célunk, hanem a kedvenceinkké is, amilyenek a kutyák és macskák. A fogtisztítás az Emmi-pet segítségével gyerekjátékká válik. A foglalatosság nem fog többé kellemetlenséget okozni a szőrmókoknak, hiszen nincs felesleges dörzsölés.

Az egyedi rezonanciaképzésnek hála, olyan dimenziókba is kiterjed az ápolás, amire eddig nem volt lehetőség. A fogtisztítás mellett, az íny egészének megőrzése ugyanúgy elérhető, ezzel fokozva a szájhigiéniát. A patikatars.hu segítségével nagyon részletesen megismerkedhetünk ezzel az új módszertannal, majd pedig gyakorlatba ültethetjük a tanultakat. Az állatkák biztosan örülni fognak a fogtisztítás menetének.