Kamado Joe az egyik legmegfelelőbb grill

kamado joe
kamado joe
Kamado Joe

Két grillezni imádó férfi komoly kihívásnak vette, hogy összehozza a világ egyik legjobb kerámia hússütőjét, majd évekig dolgoztak azon, hogy a tervük valóra váljon. E kihívás eredményeként megszületett a Kamado Joe termékcsalád. A szenvedélyük lett, hogy olyat hozzanak létre, ami segíti az emberek grillezési vágyait megvalósítani. Úgy tervezték, hogy hosszútávon kitartson, megbízható legyen és tökéletesen teljesítsen.

A Kamado Joe alakításánál olyan problémák megoldására törekedtek, amiket mások nem tudtak megcsinálni, nem tudtak kihozni a grillezésből. Köztudott, hogy a grill időszaka a nyárra korlátozódik leginkább, de akkor meg a hőség miatt ott ácsorogni a grillező mellett kész öngyilkosság.

Ezeknek a grilleknek az egyik előnyük, hogy bent tartják a hőt, szinte alig melegednek fel, mert az belülre koncentrálódik. Egyenletesen oszlik el bennük a forróság, vagyis minden egyformán sül meg. A Kamado Joe grillezővel bármit is szeretnék készíteni, az lehetséges, ugyanis a hőskálája széles és ezt hosszútávon is képes megtartani.