Jól tapad a papír ragasztószalag a kartonon

papír ragasztószalag
papír ragasztószalag
Papír ragasztószalag

Sokan panaszkodnak arra, hogy a hagyományos ragasztószalag nem mindig tapad meg a karton felületén, holott pont ez lenne a fő szerepe. Ha egy rossz minőségűt választ, akkor nem tartja egyben a csomagot, a futárszolgálatnál pedig a sok pakolás során hamar képes rongálódni. A papír ragasztószalag viszont tapadás szempontjából első osztályú és nem is távolítható el úgy, mint az áttetsző vagy barna cellux.

Az ilyen papír ragasztószalag kicsi és nagyobb csomag lezárásához egyaránt alkalmas, sőt, ha kell, még írni is lehet rá. Cégünk is forgalmaz belőle, méghozzá 5 cm széles, 50 m hosszú tekercseket. Egy csomag 6 darabot tartalmaz, egy karton pedig 36 darabot.

Ha több mint 36 darabot rendel egyszerre, akkor biztos lehet abban, hogy olcsóbban kapja meg, mintha kevesebbet kérne. Ezzel különösen sokat spórolhat, ha előre tudja, hogy sokat fog belőle használni. Hogy milyen más papír ragasztószalag áll még a vásárlók rendelkezésére, megtekintheti a Zalapack webshopjában. Kartonokat és csomagolást egyszerűsítő eszközöket is forgalmazunk.