Igazán sokoldalú a dekorfólia

Díszítő fólia

A nagyobb helyiségekben szükség van az esztétikus térelválasztásra. Ezt tökéletesen meg lehet oldani a dekorfólia tulajdonságainak köszönhetően. Általában üvegfelületen szokták alkalmazni.

A különféle minták, színárnyalatok segítenek egy különleges belső dizájnt kialakítani. A dekorfólia, ha kell, akkor eltakar, viszont így is átereszti a fényt, ezáltal nem kell lemondani természetes fényforrásról. A matt filmek átengedik a napfényt, azonban tökéletes takarást biztosítanak a kíváncsiskodó pillantások ellen.

Egy ilyen irodában kifejezetten élvezetes a munka, hiszen az ott dolgozó személynek nincs olyan érzése, hogy teljesen el van zárva a külvilágtól. A mart üveg szintén nagyon elterjedt, viszont ennek megvannak a maga hátrányai is. A változtatások sokkal költségesebbek lesznek egy esetleges felújítás esetén, mert ilyenkor a teljes üvegajtókat ki kell cserélni.

Azonban a dekorfóliát egyszerűen el lehet távolítani, majd helyette könnyen felhelyezhető az új. A céges arculat ezáltal rugalmasan alakíthatóvá válik a dekorfóliáknak köszönhetően.