Honeywell, a modern otthon megvalósítója

Honeywell

Minden jövőbe mutató történetben a világ megváltozik, annyira modern lesz, hogy az autók repülnek, az otthonok beszélnek, az ételek furcsák lesznek és mindenki nagyon ergonomikusan kialakított feszülős ruhákban jár-kel. A Honeywell is ezt a víziót igyekszik becsempészni a jelenlegi világunkba, annak ellenére, hogy még nem ott tart a technológiai fejlődés, hogy ez mindenkinek alap legyen és megengedhessen magának egy teljes okos otthont.

Pedig egy intelligens ház sok mindenben megkönnyíti a mindennapi teendőket és megváltoztatja az egész életünket. A Honeywell repertoárja széleskörűen kiterjed mindenféle háztartási eszközre, nem csupán a központi paneleket találhatjuk meg a kínálatukban.

A rendszerek közötti kapcsolatot egy irányító panel oldja meg, ami által minden műeszközt szinkronizálni lehet. A működését tekintve, a Honeywell berendezései igen összetettnek számítanak és meghibásodás esetén az egész rendszer képes működésképtelenné válni, akár percek alatt. A kisebb hibák kiküszöbölése után viszont nagyon megbízhatóan működik és hosszútávon jó partnerünk lehet.