Hatékonyan működik a Kyocera nyomtató

Kyocera nyomtató

A korszak, amiben élünk, egyre inkább az elektromos dokumentumkezelés kizárólagos használata felé tart. Minden Kyocera nyomtató arra hivatott, hogy teljes lefedettséget biztosítson az újabb felmerülő igényekre. Figyelemre méltó papírkapacitással rendelkezik az ECOSYS M3550idn modell, hiszen 500 lap papírfiókkal és 100 kézi adagolóval bír.

Az ECOSYS név a gazdaságos és környezetbarát technológiát jelenti. A Kyocera nyomtató másol, nyomtat percenkénti 50 oldalas sebességgel, ha A4 lapokról beszélünk, szkennel fekete-fehérben, egyetlen perc alatt 60 képet 300 dpi képminőségben, szintén A4 méretben.

A bekapcsolástól számított 21 másodperc után kész a nyomtatásra. 24 hónapos garanciával rendelkezik, karbantartási ciklusa pedig 500 000darab A4 oldal. Nyomtatáskor csak 777 W energiafogyasztással működik, zajszintje 52.6 dB(A) LpA és kompatibilis a Windows, OS X, UNIX/Linux, SAP, DOS és iOS rendszerekkel. Tehát elmondható, hogy szinte vétek lenne kihagyni a Kyocera nyomtató megvételét, hiszen remek gépről van szó.