Gyors és jó munkát végez a Bosch porszívó

Bosch porszívó

A takarítás mindig olyan pont volt az emberek életében, amit nem szerettek különösen. Ennek eredménye volt, hogy a forradalmi újítások keretében, a tisztító eszközök közül, a porszívók fogytak a legjobban. Ezek a berendezések valóban megkönnyítik a mindennapokban a kosz eltávolítását a különféle felületekről. A technológiai fejlődés révén, folyamatosan jelennek meg újabb kivitelek, amiknek az egyik neves képviselője a Bosch porszívó. A 2 az 1-ben termék alapvetően álló típus, de könnyedén kiszerelhető a központi része, így kisebb kézi variánssá varázsolható, amivel a kanapé vagy a kocsi takarítható ki egyszerűen.

De ez még korántsem minden, amit nyújtani tud a Bosch porszívó! A vezeték nélküli kivitel oda vihető, ahol arra szükség van. Nem kell a konnektort mindig keresni, de a vezetékben sem fog botladozni a használat során. A 21,6 V Li-ion akkumulátor összesen 50 perc működési időt biztosít. Ennyi idő alatt a lakás több helyiségét képes portalanítani. A Bosch porszívó teleszkópos résszívóval, kárpitszívóval és bútorkefével együtt kerül értékesítése. Motoros körkefe, valamint mosható szűrő ugyanúgy jár hozzá. Egyszerűen kiváló segédeszköz, amire biztosan nem lesz panasza senkinek. Egy ilyen Bosch porszívó az a befektetés, amire megéri költeni.

Tökéletes hangzás a Xiaomi headset jóvoltából

Ahogy haladt előre az idő és fejlődött a technológia, úgy növekedtek az igények. Ez a folyamat jól tetten érhető a Xiaomi headset evolúciójában. Érdemes belegondolni abba, hogy régen még a vezetékes fülhallgatók voltak a csúcsmodellek, majd elkezdtek terjedni a Bluetooth alapon működő kivitelek. Ezeknek az egyik csúcskategóriája a Redmi Buds 4 Pro. Ez a Xiaomi headset garantáltan olyan hatást nyújt, amire sokan vágynak. Nincs más teendő, mint bekapcsolni, csatlakoztatni, behelyezni a fülbe és lehet rajta keresztül zenét hallgatni vagy éppen telefonálni.

Ami egyértelműen problémaként jelentkezik az ilyen eszközöknél, az a kívülről érkező zajhatás. Ezt a Xiaomi headset 43dB hibrid aktív zajszűréssel, AI alapú szélzaj csökkentéssel küszöböli ki. 360°-os hangzást biztosít. Mindösszesen 5 perc töltést követően, 2 órás zenehallgatást tud produkálni. Voltaképpen csak szuperlatívuszokban lehet beszélni erről a Xiaomi headset változatról, aminek még alapvető jellemzője az IP54 por- és vízálló konstrukció. Ennél már tényleg keresve sem lehetne sokkal egyedibbet találni, ezért megéri kipróbálni és a mindennapok keretében, rendszeresen megdolgoztatni. A copygo.hu weboldalon a rendelés gyorsan elvégezhető, kiváló ár-érték arányon.