Gyöngytollal a csillogó felületekért

gyöngytoll

A hobbiboltok óriási kínálatának hála, manapság már tényleg csak a fantázia szab határt a különleges, kézzel készült tárgyak megalkotásában. A gyöngytoll szintén az a bizonyos eszköz, amivel fantasztikus felületeket hozhatunk létre. Ez a toll kiszerelésű festék gyöngyszerű, csillogó dekorációk készítésére alkalmas.

Nagy előnye, hogy bármilyen felülethez használható. A mankamuhelye.hu webshopban pedig rengeteg csodás színárnyalatban, kiváló minőségben elérhető. Lehet használni több színt egyetlen tárgyon vagy csak egyetlen árnyalattal feldobni a felületeket. A gyöngytoll pöttyök készítésére alkalmas eszköz. Tubusos kivitelben kapható, így a használata is nagyon egyszerű és kényelmes.

A webshop által forgalmazott Pentart tollakban található paszta állaga olyan, hogy szép, egységes gyöngyöket tudunk alkotni vele. A gyöngytoll optimális használatát gyorsan el lehet sajátítani. Érdemes kicsit döntve tartanunk, mintha csak írni akarnánk a papírra. A gyöngyforma méretét pedig a tubus megnyomásának erősségével lehet szabályozni.