Garázskapu már 75.000 Ft-tól!

Akciós garázskapu
Akciós garázskapu

Szeretne egy jó minőségű, esztétikus garázskaput és mindezt elfogadható áron? Akkor máris bemutatjuk Önnek a legkedvezőbb ajánlatot. Stílusos, jól működő akciós garázskapu kínálat várja a garazskapubirodalom.hu weboldalon.

A billenő szerkezettel ellátott kapu igen népszerűvé vált, hiszen egyszerű, ám mégis igen tartós. Kétféle színben kapható, fehér és barna, de ha egy másik szín passzolna jobban az otthonához, igény szerint megoldható a kivitelezése. Választható vízszintes vagy függőleges bordázattal.

A JOLA akciós garázskapu modellek vázszerkezete és sín vezetése horganyzott acélból készül, 0,5 mm-es bordázott lemezborítással. Alapból porszórt, szinterezett felülete a korrózió ellen nyújtott biztos védelem.

Gumi záró-profilja a csapadék és a vihar ellen tökéletes biztosíték. Többrugós rendszerének köszönhetően minden balesetveszélyt kizárhat, mivel ha bármilyen meghibásodás történne az egyik rugóval, a többi ugyanúgy képes lesz megtartani a kaput. Egy akciós garázskapu látványos, biztonságos, ráadásul igen kedvező áron megkaphatja.