Galléros pólók szóróajándék gyanánt

Galléros pólók
Galléros pólók

A póló egy olyan örökérvényű ruhadarab, ami szinte kivétel nélkül minden ruhatárban megtalálható. Ezért, mint reklámajándék is kiváló, mert általa egy olyan praktikus dolgot adunk az emberek kezébe, ami minden bizonnyal kihasználásra kerül.

Ha pedig még biztosabbak szeretnénk lenni, akkor a galléros pólók révén még inkább kibővíthetjük azok körét, akik a logónkat, mottónkat magukon viselik. Ugyanis a galléros pólók már igen elegáns vonalat képviselnek, ami könnyedén beilleszthető azon személyes szettekbe is, akik nem szeretik a sportos viseletet.

Ez a ruhadarab azonban megőrzi a hagyományos pólók kényelmét, ugyanakkor a gallér által megtörik a sportos, laza hatás, így akár még egy öltönykabáttal, nadrággal is viselhető. Tehát, ha reklámajándékként pólókban gondolkodunk, akkor érdemes a galléros pólók lehetőségét is megfontolni, mert olyanokat is elérhetünk általa, akiket másképp nem. Arra az egyre azonban figyelni kell, hogy az embléma ne legyen túl nagy, mert az elrettenti az embereket a nyilvános viselettől.