Fűtés rendszer tisztítás csak szakemberrel

fűtés rendszer tisztítás

Mivel a fűtőelemek többsége acélból készült és a víz forró, a szisztémák belsejében fokozatosan vízkő és rozsda képződik. 2 mm vastagságú vízkőréteg elegendő ahhoz, hogy 48%-kal csökkentse a hőteljesítményt. Minél kisebb a teljesítmény, annál magasabbak az energiaköltségek és következésképpen csökken a hatásfok. Szerencsére, a fűtés rendszer tisztítás egy csapásra megoldja ezt a problémát. A gond háttere az is lehet, hogy jó lágy csapvizet szinte lehetetlen találni. A kemény víz kalcium- és magnéziumsókat, gyakran akár vasat is tartalmaz.

Statisztikailag, ha nem történik meg rendszeresen a fűtés rendszer tisztítás, a csövek 10 év alatt több mint 50%-ban eldugulnak. A rendszer ilyen állapotban történő tisztításához lúgos vagy savas oldatokat kell használni, amelyeket egyénre szabottan kell kialakítani. A fűtés rendszer tisztítást speciális berendezéssel kell elvégezni, amihez szakembereket kell hívni. Ez jelenti a garanciát arra, hogy a fűtés rendszer tisztítás során nem keletkezik kár a csőhálózatban.

Hűtést és fűtést végző klíma beszerelés Budapesten

A minőségi, megbízható légkondicionáló rendszer minden modern otthon, lakás, iroda és egyéb helyiség elengedhetetlen része. Emiatt a klíma beszerelés Budapest egyik kedvelt szolgáltatása lett. Manapság már alig maradt olyan berendezés, ami kizárólag csak hűtésre szolgál. A modellek nemcsak hűteni képesek nyáron, hanem a meleg szezonon kívül és télen fűtik is a lakást, azzal a különbséggel, hogy az olcsó rendszerek csak max. -7 C fokos külső hőmérsékleten fűtenek, míg az újabb, gazdaságosabb és technikailag fejlettebb, inverteres modellek ettől sokkal alacsonyabb hőmérsékleten is működnek.

A klíma beszerelés Budapesten leginkább modern modelleket telepít. Ezek különböző funkciókat és üzemmódokat kínálnak a felhasználó kényelme érdekében. Ilyen lehet a beépített vagy opcionális wi-fi modul, a párátlanítás, az öntisztítás, a LED kijelző, az alacsony zajszint és energiafogyasztás. A szakszerű klíma beszerelés Budapesten, a munka során használt összes berendezést alaposan teszteli, hogy a rendszer sok éven át hibátlanul működjön.