Fontos kiegészítő manapság a halradar tartó

halradar tartó
halradar tartó
Halradar tartó

Ha szeretünk a természetben időt tölteni, akkor érdemes megragadnunk minden lehetőséget arra, hogy kimozduljunk otthonról és valóban élvezni tudjuk a szél simogató érintését, vagy a napsugarak melegét. Minderre igazán a tó-, vagy folyóparton nyílik remek esély. Ha pedig már itt vagyunk, akkor legyen a közelben a halradar tartó, valamint egy olyan pecabot, amit a megfelelő szereléssel és csalival együtt helyezhetünk be, a remek fogás érdekében.

Természetesen a modern technika itt már komolyan megjelenik. Néhány esetben a horgászok olyan felszereltséggel rendelkeznek, ami vetekszik a csúcsminőségű haditechnikával. Professzionális rendszerek vannak, amiben a halradar tartó kulcsfontosságú megoldást nyújt.

Ennek a szerkezetnek a feladata, hogy az igen érzékeny műszert stabilan megtartson. Megtartja a megfelelő paraméterekkel rendelkező monitort, majd pedig útnak lehet indulni a csónakban. Természetesen a parton ugyanúgy alkalmazható ez a szerkezet, hiszen itt is jól jön a biztos pont, ahol mindig védve van a monitor. A halradar tartó nélkül jobb el sem indulni a partra.